11.4.2013

viikon vauhdittajat

Moromoro
Mulla on aina vähä outo fiilis kirjoittaa tänne, kun en ikinä tiedä miten sanat muotoilisin. Tuntuis niin hölmölle kirjoittaa "moikka kaikki", "mitä kuuluu" plapla, kun jos tätä ei oikeesti kukaan luekaan ikinä :D 
No sama se kai, hölisen itselleni.
Tosiaan ajattelin ihan pikaseen ennen töihin lähtöä käydä läpi menneen viikoon, mitään suurempaa ei ole tapahtunut kai?
Tilasin Membersiltä laukun, joka tosiaan veloitettiin multa alkuun kahteen kertaan, kun ensimmäisellä kerralla nettipankki alkoi temppuilemaan :( Mutta rahat tuli takaisin jo seuraavana päiväna, plussaa siitä!
Nyt odotan tätä ihanuutta saapuvaksi kotiin :)

(kuva täältä)
Toivottavasti toi on sopivan kokoinen.
Jaa mitäs muuta, vaihdoin elämäni ensimmäisen kakkavaipan. Se oli ehkä myös mun viikon kohokohtiin lukeutuva tapahtuma, josta siitäkin selvittiin ihan hienosti? 

Loppuun vielä laadukas peilikuva, mutta toi paita! Ehkä maailman mukavin ja niin keväinen :) Mulla on noita jo kaks ja varmasti haen vielä ainakin yhden lisää, eri värissä tietenkin;)

 Tuolta saat säkin omas ;)

M.

 ps. Mitä mieltä ootte näistä mun muffinseista? :D



2 kommenttia:

  1. Haluatko edes saada lukijoita? Siinä tapauksessa kannattaisi panostaa edes johonkin. Nyt blogissasi on vähän tekstiä, joka ei ole mitenkään taitavaa tai omaperäistä ja pieniä ja huonolaatuisia kuvia. Suosittelisin myös kertaamaan kieliopin.

    Kyllä se siitä!

    VastaaPoista